Villkor Som Gäller På Circs.org

Hej och välkommen till webbplatsen circs.org. Denna webbplats och all information, innehåll och tjänster som tillhandahålls ägs av Circs.

Läs dessa villkoren väldigt noga innan du använder vår webbplats. Vi rekommenderar även att du skriver ut en kopia av denna sida så att du kan bekanta dig med reglerna.

Om du börjar använda vår sida Circs.org bekräftar du att du är ok med våra villkor och att du går med på att följa dem till punkt och pricka. Om du inte godkänner dessa villkor av någon som helst anledning, använd i sådant fall inte vår webbplats överhuvudtaget.

Vi kan ändra dessa villkor när som helst genom att göra ändringar på den här sidan. Var snäll och kontrollera denna sida (Villkor) då och då så att du kan hålla dig helt uppdaterad om alla ändringar som har gjorts av oss. Alla förändringar är bindande.

Vi kan både uppdatera vår sida eller göra ändringar i innehållet när som helst. Observera dock att allt innehåll på vår hemsida behöver inte vara aktuell då det är inte alltid vi hinner att uppdatera alla bonusar, kampanjer eller ändringar som olika nätcasinon gör. Vi har även ingen som helst skyldighet att uppdatera sidan. Vi garanterar inte att circs.org kommer att vara fri från stavfel eller andra fel. Vi reserverar oss även för att informationen du hittar här behöver inte vara giltig.